Новини
Довідка
Каталог
Знижки
Карта
Шукати організаціюШукати фізичну особуШукати інформацію на сайті
В базі - 13640 організацій (21136 контактів) та 190503 квартирних абонентів
Дах Центр Тернопіль
Реставрація ванн
Стріха
мегалюкс - банер
RTC
Сайти-візиткиЄмелівські ковбаси [emelivka] → Продукція

Напівкопчені ковбаси
 

Напівкопчені ковбаси
 

Вони чимось схожі до варено-копчених, проте смак та технологія приготування різниться. Інші пропорції м’яса, консистенція, набір спецій, час коптіння і як результат - смачна, запашна, соковита та корисна ковбаска. Саме напівкопчені ковбаси - невід’ємний атрибут бутерброду. 
Варені ковбаси

Варені ковбаси
 

Найпопулярніший серед споживачів різновид ковбаси. Її виготовляють із просоленого фаршу та варять при температурі близько 80 градусів. Варені ковбаси не завжди виготовлені з однорідного фаршу, часто складники комбіновані. Такі ковбаси можна їсти хоч щодня. Асортимент цієї смачної та поживної ковбаски в ПП Лужного - величезний. Ковбаску до смаку собі зможе підібрати кожен. 
Варено-копчені ковбаси

Варено-копчені ковбаси
 

Таку ковбаску спочатку варять, а потім піддають копченню. Містить варено-копчена ковбаса більше спецій, ніж варені ковбаси. На відміну від варених ковбас, у яких фарш - суцільна масса, варено-копчена може складатися з дрібних шматочків визначеного розміру. Як добавки використовуються молоко, вершки, борошно та шпик. Така ковбаска засмакує кожному. 
Сосиски та сердельки

Сосиски та сердельки
 

Відносяться до варених ковбас, але їх так полюбили споживачі, що заслуговують вони на окреме місце. Це улюблена страва і дорослих і дітей. Сосиски та сардельки виготовлені з однорідного фаршу. Смак залежить від спецій та способу приготування. Сосиски та сардельки від ПП Лужного - запашні, смачні та соковиті. Головне ж - вони з натурального та свіжого фаршу, а тому не лише поживні, а й корисні.
Копченості

Копченості
 

Ця група виробів приваблює багатьох покупців. Таке м’ясце та м’ясні вироби - привертають увагу не лише виглядом, а й запахом. Соковита шинка, ніжний бочок, копчена птиця та багато іншого можна знайти в асортименті ПП Лужного. А головне - усе це коптиться на натуральній деревині без будь-якої хімії. 

   06

Вироби з м'яса птиці

Невід’ємна частина раціону людини. Ніжне та дієтичне м’ясце птиці, смакуватиме і в ковбасці і в вигляді копчених, смажених, запечених, приготованих на грілі ніжок, крилець та цілих тушок. Хрумка скоринка, соковите м’ясо, ніжний аромат...Така страва пасуватиме до будь-якої події та до кожного столу. 

   07

Хлібці, фарш
 

Хлібець - давня українська страва. Основа - фарш. Проте, в залежності від рецептури можуть бути й інші доповнення (борошно, яйця, молоко, крупа). Збагачують смак натуральні спеції. Хлібці в основному запікають. 
Фарш потрібен в багатьох стравах. Звичайно можна самому сидіти й перемелювати м’ясо. Але навіщо? Свіжий та якісний фарш зі свинини, гов’ядини чи навіть птиці, можна придбати в м’ясопереробному цеху Ємелівки. 



Зберегти в закладки: ВКонтактеfacebookОдноклассникиМой МирGoogle ЗакладкиYandex закладки
Бігторг автобокси Бігторг твердопаливні котли 31.12.2016