Новини
Довідка
Каталог
Знижки
Карта
Шукати організаціюШукати фізичну особуШукати інформацію на сайті
В базі - 13635 організацій (21124 контактів) та 190503 квартирних абонентів
Дах Центр Тернопіль
Стріха
RTC
мегалюкс - банер
ф і к т и в н и й
Сайти-візиткиКопичинецькі ковбаси - Зірка [zirka] → Про нас

Справжні "Копичинецькі ковбаси"

У ковбасі - лише м'ясо! У таке мало хто повірить, зважаючи на дорожнечу сировини, розвиток  харчових замінників та добавок. Проте, коли куштуєш “Копичинецькі ковбаси”, розумієш: справжня ковбаса ще є.

ТзОВ "Зірка" - підприємство з більш ніж 25-річним стажем, яке спеціалізується на виробництві м'ясної продукції. Розташоване воно в місті Копичинці, що в Гусятинському районі. Знайти його зовсім не важко. Можна покладатись лише на свій ніс. Це не жарт, пахощі свіженької ковбаски, старанно закопченої на ніжному димі від горіння деревини фруктових порід, струменями розходиться довкола. Якщо піддатись цій запашній спокусі, а це таки варто зробити - спробувати продукцію “Зірки”, станеш шанувальником продуктів лише цього підприємства.

"Копичинецькі ковбаси", а саме під такою торговою маркою працює підприємство, знані і в своєму регіоні, і в області. Та й по усій Західній Україні продукція цього підприємства славиться своєю якістю. До речі, в цих виробників м'ясної продукції є декілька клонів – підприємств та підприємців. Вони скористались знаною та бездоганною якістю “Копичинецьких ковбас” та почали реалізовувати свою, не завжди відповідну стандартам (а продукція ТзОВ “Зірки” відповідає усім ДОСТам) і далеко не таку смачну продукцію, під такою ж торговою маркою. Тому, на жаль, чимало споживачів замість справжніх “Копичинецьких ковбас” споживають дешевий сурогат. Дешевий не за ціною, а за якістю. Бо ж підприємство, про яке ми вам розповідаємо, створює продукти з якісної сировини і при тому намагається утримувати ціни найнижчі в регіоні.

Сировину, тобто м'ясо та спеції, а це в основному і є наповненням різних м'ясних виробів підприємства, фахівці “Зірки” закуповують виключно в постійних постачальників і лише при наявності усіх дозвільних і супровідних документів. Навіть якщо ціни на м'ясо будуть вищими, для “Копичинецьких ковбас” купують сировину лише вищого ґатунку.

Продукти – основа майбутнього смаколика, але не лише від них залежить якість та смак. Щоб отримати соковиту шинку, ніжний бочок чи м'ясний рулетик, апетитні сардельки й сосиски, запашну копчену ковбаску, важливу роль також відіграють рецептура та спосіб приготування. Технологи м'ясного виробництва постійно стежать та контролюють, аби смак продукції був на належному рівні.

Щодо самих рецептів, то “Зірка” їх не розголошує, але й не приховує, що частина з них – автентично українські, інші зразки походять ще з “радянських часів”. І це добре, бо, думаю, багато з нас ще пригадують ностальгічний смак тієї, справжньої ковбаси зі “штампом ОТК”.

Саме ж приготування “Копичинецьких ковбас” – складний процес, в основі якого, щоправда, в залежності від продукції (а “Зірка” виготовляє більше сотні найменувань м'ясних продуктів), лежить коптіння натуральним димом. Так, це дорого, так, це довго та й працювати в таких умовах людям непросто, але результат такий, що з хімічним “рідким димом” і близько не порівняєш.

Хоча навіщо це все читати? Простіше та й, напевне, правильно хоча б раз придбати “Копичинецькі ковбаси” ТзОВ “Зірка”, скуштувати та сформувати свою думку.

Ми впевнені: вам сподобається і ви станете нашим постійним покупцем. Також запрошуємо до співпраці магазини, супермаркети, гуртівні та дилерів. Якщо ви хочете, аби ваші клієнти були задоволені, а ваш бізнес успішно працював, звертайтесь. До речі, і для одних, і для інших на підприємстві діє гнучка система знижок.

 




Зберегти в закладки: ВКонтактеfacebookОдноклассникиМой МирGoogle ЗакладкиYandex закладки
Бігторг автобокси Бігторг твердопаливні котли 31.12.2016