Новини
Довідка
Каталог
Знижки
Карта
Шукати організаціюШукати фізичну особуШукати інформацію на сайті
В базі - 15185 організацій (25510 контактів) та 190503 квартирних абонентів
Агенція нерухомості ВІСОН банер
AH Метраж
Новини

14.02.2020р.

Як почистити телефон на Android від шкідливих програм

Ваш Android-смартфон став працювати повільніше? Швидше за все, ви завантажили заражений додаток. Якщо швидко не зреагувати, програма може вкрасти паролі та створити реальну загрозу безпеки вашому пристроєві. Як цього не допустити? Підготувати корисні вказівки, як знайти і видалити шкідливі програми на смартфоні нам допоміг інтернет-магазин Київстар



Чому потрібно перейти до безпечного режиму


Перехід до безпечного режиму обмежить шкоду, якої може завдати заражений додаток. Для більшості пристроїв Android процедура відбудеться, якщо утримувати кнопку живлення протягом кількох секунд. Це повинно викликати появу кількох різних команд, серед яких перезавантаження у безпечному режимі. Якщо не можете знайти безпечний режим, активуйте режим польоту.

Як знайти та видалити додаток



Зайдіть до налаштувань на Android-пристрої та знайдіть розділ «Додатки». Переглядайте список всіх поточних додатків, допоки не знайдете заражений застосунок. Оберіть його й натисніть опцію «Видалити». Також варто перевірити список програм і стерти інші підозрілі завантаження.

У деяких випадках опція «Видалити» буде недоступна – замість неї ви побачите «Відключити». Певні шкідливі програми потрапляють до налаштувань смартфона й надають собі особливий захист. На щастя, це легко виправити. Поверніться до стартового меню «Налаштування» та перейдіть до «Блокування екрану і безпеки» (або аналогічного відповідного розділу).
В меню «Безпека» знайдіть розділ «Адміністратори телефону (пристрою)». Там увімкніть можливість видалення шкідливих програм для Android.
 

Що вибрати?

Електромеханічна машина підійде початківцям, які хочуть навчитися працювати з апаратом. Така техніка коштує значно дешевше, при цьому впорається з будь-яким завданням від новачка. Для професійного використання або постійного хобі варто вибирати електронні моделі. У руках фахівця вони розкриють свій потенціал на максимум.

Вдалої покупки!



Зберегти в закладки: facebookВайберWhatsappТелеграмGoogle Закладки